Terug naar resultaten

Weg naar zwartberg 315

Weg naar Zwartberg 315, 3660 Opglabbeek
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Oppervlakte
ca 250 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Verkocht
Verrassend ruime woning met 4 slpk, ingericht BIJGEBOUW, 2 woonkamers en ZUID gerichte tuin op circa 9are 90ca!

We betreden de woning via de royale inkomhal dewelke toegang geeft tot een ruime woonkamer. Let hier vooral op de grote raampartijen dewelke zorgen voor een maximum aan lichtinval! Aansluitend kan u genieten van een vintage keuken die u een mooi uitzicht biedt op de achtertuin. Via de gang bereiken we 3 slaapkamers, het aparte gastentoilet en de badkamer dewelke voorzien is van bad, lavabo en toilet.

Via de keuken bereiken we de kelderverdieping dewelke zich uitstrekt over de volledige woning. Hier werdt een 2de woongelegenheid gecreëerd! Keuken, woonkamer, slaapkamer, douche, toilet werkelijk alles kan u hier terugvinden. Deze ruimte leent zich perfect voor het ontvangen van gasten, een jong koppel dat inwoont, etc... of simpelweg om te vormen tot een hobby/speel/werkruimte! De ondergrondse garage is voldoende ruim voor het stallen van de wagen en enkele fietsen ook werdt hier een smeerput voorzien. 

Buiten beschikt de woning over een 3de woongelegenheid het BIJGEBOUW werdt ingericht met keuken/leefruimte, aparte badkamer en slaapkamer! 
Het terras is voorzien van een toffe overkapping, achter het bijgebouw vinden we nog een ruime achtertuin! 

Wenst u meer info of een vrijblijvende bezoek?! Contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder!
Terrein - bestemming: woongebied
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Vonnissen: Nee
Bouwvergunning: Ja