Onze-Lieve-Vrouwstraat 88, 3550 Heusden-Zolder
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
ca 406 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Prijs: € 399.000
Beschikbaarheid: vanaf akte
EPC-waarde: 439 Kwh/m²/j
Goed gelegen woning met royale kantoor/handelsruimte en aparte studio op een knap hoekperceel van circa 15 are 69ca! Ideaal voor iemand die opzoek is naar een kangeroewoning, co-housing, Bed en Breakfast, praktijk/kantoor aan huis, opbrengsteigendom etc... 

Woning: (+-161m²) volgende punten werden up-to-date gebracht: 1994: vloer, keuken, elektro, ramen, badkamer, dak. 2016: vloeren, deuren en schilderwerken op verdieping 1.
We betreden de woning via de inkomhal. Aansluitend vinden we een grote leefruimte voorzien van eetkamer, woonkamer en bureau ruimte, deze laatste geniet door zijn grote raampartijen van een prachtige lichtinval. De keuken is volledig geïnstalleerd. Ook hier zorgen de grote raampartijen voor een bron van licht. De kelder ligt vlakbij en is ideaal voor het opslaan van voorraad. Achter de keuken bevindt er zich een ruime wasplaats die toegang geeft tot de tuin en eventueel de studio. Op de verdieping geniet u van 3 slaapkamers waarvan er momenteel 1 in gebruik is als dressing. Een aparte toilet op de gang en de badkamer voorzien van douche en lavabo maken de verdieping compleet. via een vaste trap heeft u toegang tot de zolder, deze ruimte is zeker en vast een extra troef naar opbergruimte toe! De tuin is royaal en bereikbaar via de keuken en wasplaats, hier kan u ten alle tijden genieten van rust en privacy!

Kantoor/handelsruimte: (+-172,5m²) De grote troef van deze ruimte is zeker en vast zijn polyvalentie. Het kantoorgebouw is mogelijks bereikbaar via de woonkamer van de woning en beschikt over zijn eigen elektriciteitsmeter, airco, etc... ook bestaat er de mogelijkheid een aparte keuken en badkamer te voorzien. De aansluitingen hiervoor zijn reeds aanwezig. Hierdoor zijn de ruimtes makkelijk om te bouwen tot een 2de woongelegenheid of enkele woongelegenheden met gemeenschappelijke keuken en badkamer. Op het gelijkvloers kan u genieten van een royale inkomhal met gastentoilet, een grote kantoorruimte en een apart kantoor. Verdieping 2 is voorzien van een overloop met toilet, een grote kantoorruimte en een apart kantoor. Op verdieping 2 werd een keuken ingericht en enkele inbouwkasten. Het kantoor beschikt tevens ook over zijn eigen inkomdeur en 4 parkeerplaatsen. 

Studio: (+-72m²) deze wordt momenteel verhuurd voor 444euro/maand. De studio heeft een apart postadres en is voorzien van een 1 slaapkamer, leefruimte met zithoek en eetkamer, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Ook geniet de studio zijn eigen garage welke extra bergruimte biedt.

Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder. 
Terrein - bestemming: woongebied
Bestemming gebouw: vrij beroep + woning
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Vonnissen: Nee
Bouwvergunning: Ja