Onze-Lieve-Vrouwstraat 88, 3550 Heusden-Zolder
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
ca 406 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Prijs: € 375.000
Beschikbaarheid: vanaf akte
EPC-waarde: 439 Kwh/m²/j
WONING MET UITZONDERLIJKE MOGELIJKHEDEN! Voorzien van een royale kantoor/handelsruimte en aparte studio op een knap hoekperceel van circa 15 are 69ca! Ideaal voor iemand die opzoek is naar een kangeroewoning, co-housing, Bed en Breakfast, praktijk/kantoor aan huis, opbrengsteigendom etc...

Woning: (+-161m²) volgende punten werden up-to-date gebracht: 1994: vloer, keuken, elektro, ramen, badkamer, dak. 2016: vloeren, deuren en schilderwerken op verdieping 1. gelijkvloers: inkomhal, grote leefruimte voorzien van eetkamer, woonkamer en bureau ruimte, deze laatste geniet door zijn grote raampartijen een prachtige lichtinval. Geïnstalleerde keuken, kelder en ruime wasplaats die toegang geeft tot de tuin en eventueel de studio. Verdieping: 3 slaapkamers waarvan er momenteel 1 in gebruik is als dressing. Een aparte toilet op de gang en de badkamer voorzien van douche en lavabo maken de verdieping compleet. via een vaste trap heeft u toegang tot de zolder. De tuin is royaal en bereikbaar via de keuken en wasplaats, hier kan u ten alle tijden genieten van rust en privacy!

Kantoor/handelsruimte: (+-172,5m²) De grote troef van deze ruimte is zeker en vast zijn polyvalentie. Het kantoorgebouw is bereikbaar via de woonkamer van de woning en beschikt over zijn eigen elektriciteitsmeter, airco, etc... De aansluitingen voor keuken en badkamer zijn reeds aanwezig. Hierdoor zijn de ruimtes makkelijk om te bouwen tot een 2de woongelegenheid of enkele woongelegenheden. Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, een grote kantoorruimte en een apart kantoor. Verdieping 2: overloop met toilet, een grote kantoorruimte en een apart kantoor. Verdieping 2: ingerichte keuken en inbouwkasten. Het kantoor beschikt over zijn eigen inkomdeur en 4 parkeerplaatsen.

Studio: (+-72m²) deze wordt momenteel verhuurd voor 444euro/maand. De studio heeft een apart postadres en is voorzien van een 1 slaapkamer, leefruimte met zithoek en eetkamer, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder. 
Terrein - bestemming: woongebied
Bestemming gebouw: vrij beroep + woning
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Vonnissen: Nee
Bouwvergunning: Ja