Kempische Kaai 9, 3500 Hasselt
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Oppervlakte
ca 168 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Prijs op aanvraag
Beschikbaarheid: bij oplevering

Nog 1 Luxe appartement te koop, gelegen op verdieping 4 met een prachtig zicht over de kanaalkom!
We betreden het appartement (168m²) via de inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiairekasten. De royale leefruimte voorziet u van een prachtige parket, gashaard, inbouwkasten en biedt u een geweldig uitzicht over de jachthaven en de blauwe boulevard. De keuken werd volledig geïnstalleerd en luxueus afgewerkt. Via de nachthal voorzien van een 2de toilet bereiken we de slaapkamers: de gastenkamer voorzien van inbouwkasten en aparte badkamer met wastafel en inloopdouche. De masterbedroom is volledig privé en voorzien van eveneens een eigen badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, ook hier werden er reeds inbouwkasten voorzien.
De 2 terrassen (40m²) liggen aan voor en achterzijde en zijn toegankelijk vanuit de leefruimte. Op de terrassen heeft u de hele dag zon, de middag en avondzon valt op het hoofdterras aan de voorzijde. Van hieruit heeft u uiteraard een subliem uitzicht over het water.
Het appartement is zeer luxueus afgewerkt en voorzien van: airco's, zonnescreens, gashaard, vloerverwarming, aluminium ramen, domotica systeem, Bring-me box, etc...
In de parkeergarage kan u naar wens een ruime garagebox of staanplaats aankopen.
Wenst u meer info of een vrijblijvend bezoek voor dit prachtige appartement? Contacteer ons dan op het nummer 011.22.22.85 en wij helpen u graag verder.

Terrein - bestemming: woongebied
Dagvaarding: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingvergunning: Nee