Kempische Kaai 9, 3500 Hasselt
Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte
ca 236 m²
Autostaanplaats / garage
nee
Verkocht

SKY9: hemelse luxeappartementen, voor grote dromers. Een kleinschalig project dat het beste van de kanaalkom combineert. Zon van het ochtenddauw tot het avondmaal. Een zicht om u tegen te zeggen. Een ligging op een boogscheut van de binnenstad. En dat alles in de meest bloeiende buurt van Hasselt. Droom je mee?

-De Hasseltse kanaalkom is op korte tijd uitgegroeid tot dé fonkelnieuwe hotspot van Hasselt. Een plek waar verlaten gebouwen en lege terreinen plaatsgemaakt hebben voor een kersvers, bruisend stadsdeel. Met tal van handelszaken en wooncomplexen, weldra gesierd door aantrekkelijke wandel- en fietskades. Kortom, een buurt die blijft verrassen en die haar grootste troef nog steeds niet prijsgegeven heeft. Tot nu.

-Wonen aan de Kempische Kaai.

Met SKY9 krijgt de kanaalkom er high-end appartementen bij, gelegen op het allerbeste plekje: vlak bij het levendige centrum van de stad. Daar waar je dagdromen werkelijkheid worden. Opstaan met de zon op je gezicht. Broodjes halen bij de bakker om de hoek. Ongestoord ontbijten op je prachtige terras met zicht op het water. Nadien heerlijk ontspannen met een verkwikkende wandeling langs het kanaal. En als de dag om is? Afronden met een glas wijn bij het raam of in je wintertuin en, nog heel even, genieten van dat laatste streepje zon.

-Wonen aan de Vaartstraat.

Het gebouw in de Vaartstraat heeft met zijn 9 appartementen een compact en intiem karakter. Het telt 3 verdiepingen en 1 gelijkvloers gedeelte, met per niveau 1 tot 3 appartementen die ruimte bieden aan 2 tot 3 slaapkamers. Stuk voor stuk voorzien van een aangenaam zuidgericht privé terras, dat een mooi zicht biedt op de private groene binnentuin.

-Wonen aan het water en het groen

Twee gebouwen met elk hun eigen karakter, maar met de gedeelde charme van één en dezelfde groene binnentuin. Dat is SKY9. Een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Hasseltse kanaalkom. Kijk uit over het water in een van de 7 luxueuze appartementen of de kantoorruimte aan de Kempische Kaai. Of neem je intrek in de rustige Vaartstraat, waar 9 al even opmerkelijke wooneenheden een plaatsje krijgen. Welk plekje je ook kiest, wonen of werken doe je in elke geval pal aan het water en het groen. Met onder die gezellige binnentuin een ruime parkeergarage met in totaal 50 parkeerplaatsen en een private berging voor alle bewoners. Kortom, een zorgeloze omgeving waar je elke dag opnieuw helemaal tot rust komt

Troeven:

- Intiem & kleinschalig project.

- Topligging aan de kanaalkom:

> op een steenworp van Hasselt centrum.

> Zonlicht gedurende de hele dag.

- Zeer ruime appartementen: 2 tot 3 slaapkamers, 1 tot 2 badkamers.

- Ruime ondergrondse parkeergarage en private bergruimte.

- Gezellige groene binnentuin.

- Digitale conciërge: camera beveiliging en handige pakjesdienst.

Interesse?

Wenst u meer informatie bij ons op kantoor of een gesprek bij u thuis aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nr 011/22.22.85.

Terrein - bestemming: woongebied
Dagvaarding: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingvergunning: Nee