Ribusstraat 7, 3740 Bilzen
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Oppervlakte
ca 152 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Verkocht
EPC-waarde: 299 Kwh/m²/j
Zeer goed onderhouden woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel van circa 14 are. Zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke straat op een boogscheut van het centrum van Bilzen. Volgende punten werden in de loop der jaren vernieuwd:
- 2019: Nieuwe boiler + expansievat.
- 2011: Nieuwe keuken.
- 2009: Schouw.
- 2004: Badkamer.
- 2004: Steentapijt.
- 2004: Goten.
We betreden de woning via een royale inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiaire nis, wat ons direct opvalt is de knappe vide met eiken trap. In de woonkamer geniet u dankzij zijn vele raampartijen en houthaard een maximum aan lichtinval en gezelligheid. De vernieuwde keuken is voldoende ruim en volledige geïnstalleerd. Aansluitend vinden we de achter inkom dewelke voorzien werd van zeer praktische inbouwkasten. Op de verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en een badkamer waar u geniet van een ligbad, douche, lavabo en toilet. Wenst u meer slaapkamers of extra ruimte? De zolder is momenteel bereikbaar via een vlizo trap. De royale overloop is voldoende ruim om eventueel een vaste trap naar de zolder te voorzien, hierdoor kan u indien gewenst op zolder enkele kamers extra creëren. Ook is de woning deels onderkelderd (37m²) en voor het overige gedeelte voorzien van kruipruimte, dit is zeker en vast een extra troef naar opbergruimte toe. Buiten beschikt de woning over een prachtige aangelegde tuin dewelke reeds volledig omheind werd. Droomt u graag weg bij de knappe siervijver of achter het riet, werkt u graag in de moestuin of plukt u graag fruit in de boomgaard, deze tuin biedt voor ieder wat wils. Voor het stallen van het tuinmateriaal kan u gebruik maken van de tuinberging, de auto en fietsen kan u wegbergen in de garage.
Wenst u meer info over deze prachtige woning? Contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.
Terrein - bestemming: woongebied
Bestemming gebouw: privé - woning
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Vonnissen: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingvergunning: Ja