Terug naar resultaten

Nieuwbouw assistentiewoning Coosterveld 0.5

Pastoriestraat 1, 3570 Alken
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Oppervlakte
ca 63 m²
Autostaanplaats / garage
ja
Prijs: € 840/maand
Maandelijkse lasten: € 50
Beschikbaarheid: in onderling overleg (beschikbaar vanaf 01/01/2022)
EPC-waarde: 79 Kwh/m²/j
Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg.

Alle assistentiewoningen zijn volledig rolstoelvriendelijk, beschikken over een volledig ingericht keuken, badkamer en vloerverwarming. Indien je graag gezelschap opzoekt, dan kan dit in de gemeenschappelijke ruimte die wij voor jullie voorzien.

We hebben verschillende appartementen te huur, dewelke allemaal bezichtigd kunnen worden.

De ligging van Coosterveld is perfect, rustig gelegen aan de visvijver van Ter koest. Op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk.

De zorgverstrekker: Begralim is één van de oudste erkende zorgpartners van België. De kernwaarden van hun handelen, namelijk 'kwalitatieve en betrokken zorg' zijn na al die jaren onveranderd gebleven. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats, woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier allen recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad.

Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.