Terug naar resultaten

Coosterveld 0.1

Pastoriestraat 1, 3570 Alken
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Oppervlakte
ca 56 m²
Autostaanplaats / garage
nee
Prijs: € 160.000
Beschikbaarheid: onmiddellijk

Assistentiewoning 0.1 is gelegen op het gelijkvloers, voorziet u van 1 slaapkamer en veel lichtinval. Deze assistentiewoningen werden zeer energiezuinig gebouwd en zijn voorzien van alle comfort: RUIME badkamer met handige inloopdouche, lavabo en toilet eveneens werden alle assistentiewoningen voorzien van vloerverwarming en zonwerende screens. Een kelderberging is in de prijs inbegrepen.


Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg.

De ligging van Coosterveld is perfect, rustig gelegen aan de visvijver van Ter koest. Op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk.

De zorgverstrekker: Begralim is één van de oudste erkende zorgpartners van België. De kernwaarden van hun handelen, namelijk 'kwalitatieve en betrokken zorg' zijn na al die jaren onveranderd gebleven. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats, woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier allen recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad.

Erkende assistentiewoningen zijn dé ideale investering voor de belegger. Zo kan de aankoop van of investering in een assistentiewoning gebeuren tegen een verlaagd BTW-tarief van 12%. Dit zal jou al snel enkele duizenden euro's opleveren. Een ideale vastgoedbelegging; ook zo koester je jouw toekomst.

Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder

Bouwvergunning: Ja