Terug naar resultaten
uitverkocht.

Betaalbaar en modern wonen in het centrum van het bruisende Hasselt? Je kan het in The Campina Building op de Kempische Steenweg, dé place to be voor hippe vogels.

Get ready for a great life
Vertoeven in het centrum van Hasselt en volop genieten van een gezellig stadsleven? Op zoek naar een interessante investering met een goede return? Dan is The Campina Building zeker iets voor jou, met cafeetjes, terrasjes, boetieks en een groen stadspark vlak bij de deur. Kom wonen in een van de 12 trendy appartementen vlak bij de Groene Boulevard van de smaakvolste stad.

Smaakvolle architectuur
De strakke architectuur van The Campina Building, in een moderne grijze steen, doet Hasselt alle eer aan. Op de inpandige terrassen van 10 m² of de open terrassen die variëren tussen 23 en 46 m² kan je genieten van een heerlijk aperitief of ontbijt. The Campina Building beschikt bovendien over een grote fietsenberging. De ideale uitvalsbasis om de stad en zijn groene omgeving op de fiets te ontdekken.

Aanbod

Zoek gericht

Je kan hier gericht zoeken binnen ons pandenaanbod. Geen enkel veld is verplicht.

Slaapkamers

1 slaapkamer
2 slaapkamers
3 of meer slaapkamers

Prijs

Min
Max

Bewoonbare oppervlakte

Min
Max
Uw zoekopdracht leverde geen resultaten op.
 
Oppervlakte
ca 247 m²
verkocht
Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte
ca 112 m²
verkocht
Toen ik de appartementen van The Campina Building zag, twijfelde ik geen moment. Het is er heerlijk wonen voor een nestverlater als ik: luxueus afgewerkt en vlak bij het centrum!
laden...